Actualitat

Gràcies a la nostra professionalitat, al bon ús de les noves tecnologies, i a la nostra adaptació a les necessitats de cada municipi, el Grup GBI Serveis dona servei, actualment, als següents municipis i entitats:

Ajuntament de La Jonquera, Ajuntament de Roses, Ajuntament de Figueres, Consell comarcal Alt Empordà, Abocador de Pedret i Marzà, Ajuntament  de Platja d’Aro, Ajuntament de Calonge, Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Consorci de Solius, Ajuntament de Lloret de Mar, Ajuntament de Caldes d’Estrac, Consell Comarcal de la Segarra, Ajuntament de Ascó, Ajuntament de Ginestar, Ajuntament de Mora d’Ebre.

12-06-2018

Adjudicació de la Segarra

Gbi Serveis renova el contracte de gestió de Residus municipals de la Comarca de la Segarra. La durada del contracte s’estableix en 8 anys i podrà ser objecte de prórrogues per períodes anuals fins un màxim de 2 anys més.
L’import total del contracte és de 13.988.661€.
Gbi Serveis presta aquest servei des de l’any 1993.

 

15-03-2018

Gbi Serveis present al Wasteinprogress 2018

Per segon any consecutiu Gbi Serveis ha estat present en el fòrum internacional de gestió de residus Wasteinprogress, En aquesta edició es tractava la gestió de residus en municipis turístics i en grans esdeveniments.

18-12-2017

GBI Serveis els desitja unes bones festes!

30-10-2017

GBI Serveis Inicia el servei de recollida porta a porta comercial a Palamós

L’empresa GBI Serveis SAU ha iniciat aquest mes d’octubre el servei de recollida comercial porta a porta de paper/cartró i vidre al municipi de Palamós. L’empresa ha introduït millores en el servei, que venia fent fins ara el Consell Comarcal del Baix Empordà. Les més destacable és la recollida porta a porta dels comerços, eliminant els punts de concentració de cartró i vidre que hi havia establerts. D’aquesta manera, és vol evitar l’acumulació de residus en llocs concrets de la vila i també identificar el comerç d’origen del cartró i vidre.
Una altra millora important és la incorporació de recipients plegables per dipositar el cartró a la via pública, millorant l’estètica i evitant que s’escampi en dies de vent. Tots els comerços de Palamós adherits al servei de recollida porta a porta disposen de bujols amb sistema d’identificació i localització.

18-09-2017

Inauguració del nou Centre de Tractament de Residus de l’Alt Empordà a Pedret i Marzà

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat,  Sr. Josep Rull, va inaugurar el passat 15 Juliol el Centre de Tractament de Residus de l’Alt Empordà.

Aquesta és una instal·lació estratègica per a la comarca que permetrà tractar la fracció resta i la fracció orgànica procedent de la recollida selectiva, que fins ara anaven directament al dipòsit controlat. El CTRM Alt Empordà permetrà  allargar la vida útil de l’abocador i reduirà els  impactes sobre el medi ambient.

Per al tractament mecànic-biològic de la fracció resta s’ha construït una instal·lació amb una capacitat de tractament de fins a 60.000 Tones anuals on s’estabilitzaran les restes de matèria orgànica del rebuig i es recuperaran materials valoritzables. El rebuig es premsarà abans d’expedir-lo cap al dipòsit.

Pel que fa a la fracció orgànica de recollida selectiva, es descompondrà en túnels de compostatge, es farà madurar per compostatge aerobi en sitges ventilades sota una nau coberta. Finalment s’obtindrà un compost de qualitat per a l’aplicació agrícola. La capacitat de tractament de la fracció orgànica és d’unes 10.000 tones l’any.

26-07-2017

L’informatiu municipal de Caldes d’Estrac núm. 247. Noves millores en el servei de recollida d’escombraries

La Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública ha arribat a un acord amb GBI Serveis SAU, l’empresa concessionària del servei públic de recollida d’escombraries, amb l’objectiude millorar la qualitat d’aquest servei.

Segons el regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Joan Baró, “l’actual escombradora pateix avaries freqüents, a més de resultar massa petita per al municipi”. És per això que s’ha arribat a un acord: d’una banda, l’empresa GBI substituirà l’actual màquina per una escombradora amb un model d’arrossegament/ aspiració de rendiment superior, que incorpora també un camió cistella de segona mà.

Per part seva, l’Ajuntament de Caldes prorrogarà el contracte amb aquesta empresa fins al 2033 per tal que s’amortitzi la inversió.

La modificació del contracte es va aprovar amb els vots a favor d’ERC i del PSC, i l’abstenció de PDeCAT durant el Ple del 27 de març.

27-05-2017

6 Noves Minideixalleries – la Marina abril 2017

L’Ajuntament de Lloret ha instal.lat sis minideixalleries urbanes per a la recollida selectiva de residus especials de petit format.

Son unes estructures que disposen de diverses busties independents per a l’emmagatzematge de petits residus especials: piles, bateries de mobil, bombetes, CD i cassets, entre d’altres. El regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg explica que “estan pensades per facilitar la tasca de reciclar molts residus que habitualment guardem en els calaixos de casa sense saber-ne que fer, complementant el servei que ja es venia oferint des de la Deixalleria. La ciutadania hi podra dipositar piles, bateries de mobil, bombetes, CD, DVD, disquets, cassets, cartutxos d’impressora, petits aparells electrics i electronics (mobils, calculadores…)”.

Aquestes minideixalleries s’han financat a traves de l’empresa concessionaria del servei de recollida de residus, GBI Serveis SAU, atenent a una de les obligacions contractuals d’aportar cert import anual per ser destinat a campanyes de sensibilitzacio. La valoritzacio d’aquests residus, a mes de beneficis ambientals, representa un ingres economic per a l’Ajuntament com a resultat de la comercialitzacio dels residus gestionats.

08-04-2017

Palamós ja porta les deixalles al centre de tractament de Lloret

Palamós ha començat aquesta setmana a portar les deixalles que es generen al municipi al Centre de Tractament de Residus Municipals de Lloret de Mar, una instal·lació que ahir al matí va rebre la visita dels membres de la comissió de seguiment de l’ordenança general de residus de Palamós.

Des de l’any 1988 i fins ara Palamós ha abocat els residus de la fracció resta a l’abocador de Solius, que té la funció de dipòsit controlat en el qual es dipositen els residus que es compacten amb una retroexcavadora. En breu, no serà possible abocar directament en un abocador controlat tal com es fa ara, i caldrà fer-ho en plantes com la del Centre de Tractament de Residus Municipals de Lloret de Mar.

23-02-2017

Platja d’Aro posa a prova les escombradores

Experts d’arreu d’Europa van valorar ahir la capacitat de setze models

Joan Trillas – castell-platja d’aro
L’empresa GBI Serveis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, va realitzar ahir un test a 16 màquines escombradores de via pública. Marta Ciurana, en representació del grup GBI, va explicar que aquesta acció “no és habitual perquè aquestes màquines només es veuen plegades en fires i sense treballar”.

Diferents capacitats
Les 16 escombradores que hi han participat eren de diferents capacitats i han passat proves d’eficiència, maniobrabilitat i sonometria. L’empresa, segons Ciurana, ha preparat un seguit de proves cronometrades amb diferents escenaris de neteja que es troben en els municipis: envasos, pinassa i fulles, confeti, sorra. També s’ha posat a prova, per exemple, el nivell de soroll de les escombradores.

GBI Serveis té intenció de facilitar els resultats i les conclusions del test als ajuntaments que ho sol·licitin. Per fer el test amb les escombradores de via pública es van traslladar fins a Platja d’Aro experts i demostradors d’arreu d’Europa per fer les proves amb més màquines i comprovar la seva eficiència.

07-02-2017

«S’ha de facilitar al ciutadà la tasca de fer el reciclatge»

Gustavo Buesa és el president d’aquesta empresa dedicada a la recollida i el tractament de residus, amb una àrea que s’encarrega de la gestió municipal i una altra a la industrial. Aquests dies participen en el fòrum #wasteinprogress. L’empresa GBI Grup ofereix un servei de recollida de residus adaptat a la realitat de cada municipi, des del porta a porta a diversos pobles fins al centre de tractament de residus de Lloret, considerat de referència a Catalunya.

L’empresa GBI Grup ofereix un servei de recollida de residus adaptat a la realitat de cada municipi, des del porta a porta a diversos pobles fins al centre de tractament de residus de Lloret, considerat de referència a Catalunya.

Estem prou conscienciats sobre la necessitat del reciclatge?
Cada cop hi ha més conscienciació ciutadana. En aquest sentit, les exposicions que s’estan fent a la Fira ens permeten veure la comparativa amb altres ciutats del món. San Francisco ha estat molt interessant, ja que allà treballen amb tres fraccions en lloc de les cinc que tenim aquí. També s’estan mirant tot el tema de preus, el que paga el contribuent, que és una de les grans diferències. És una sort per a Girona haver organitzat aquí un Fòrum així.

Aquí es presenten els models de dotze ciutats d’arreu del món. Algun d’ells pot servir especialment com a referent a les comarques gironines?
El model de San Francisco està molt bé, perquè ells fan tres fraccions: una part que és reciclable i que està totalment automatitzada, una part que és per a compostar i una tercera que seria el rebuig, que e spot portar a dipòsit controlat o incineració. Així doncs, necessiten només tres contenidors, i això millora l’aspecte de la ciutat. A més, les noves tecnologies et faciliten i et fan més còmode el reciclatge.

I com és la realitat a les comarques gironines?
A les comarques de Girona hi ha poblacions més estables i altres que són més turístiques. En les turístiques tenim una major dificultat a l’hora de poder fer la recollida selectiva i conscienciar els visitants perquè entenguin quin és el model al qual volem arribar.

Com es pot aconseguir?
Es tracta de conscienciació i que tant els hotelers com els que lloguen els apartaments donin als visitants una sèrie d’informacions quan se’ls entrega la clau de l’apartament, explicant-los com funciona el servei de recollida selectiva al municipi.

Parla de conscienciació. Al final, però, la manera que la gent s’ho prengui seriosament és tocar-los la butxaca i gravar aquells que no reciclen?
Nosaltres considerem que s’ha de facilitar al ciutadà la tasca de fer el reciclatge. El que és important d’entrada és començar per les escoles. Si des d’educació infantil comencen a veure que reciclar és importantíssim, això arriba a casa i per tant els pares en prenen també consciència. Pel que fa el tema de sancionar, es pot fer, hi ha inspectors que poden controlar fins a quin grau estàs fent la recollida i aplicar-ho. Però hi ha una diferència, quan parlàvem de San Francisco, allà el rebut és de 35 dòlars al mes per família. Estem parlant de 470-500 dòlars anuals, quan aquí estem pràcticament a 130, 140 o fins a 200 euros l’any. Aquesta és la gran diferència a l’hora de pagar per un servei que no només inclou la recollida sinó també el tractament.

Gestionen la planta de tractament de residus de Lloret, que és pionera a les comarques gironines en el tractament biològic i mecànic dels residus. Com s’aconsegueix?
Estem molt contents, està funcionant molt bé. Va ser un esforç molt gran per part de l’Agència de Residus i de l’Ajuntament, i estem en un percentatge d’un 8% de tot el que entra que s’està ja reciclant. Ara estem fent també la planta de Pedret i Marzà, que entrarà en funcionament a mig termini, perquè al mes de maig s’acabarà ja l’obra. Després començarem a tractar ja també la matèria orgànica de tot l’Alt Empordà.

També treballen amb el sistema de recollida porta a porta. Com es pot fer que la gent venci les reticències?
S’ha de tenir molt en compte la configuració de la ciutat. Per exemple, a la comarca de la Segarra estem en un percentatge del 80% de material reciclat i fem el porta a porta, perquè urbanísticament ho permet. Si estàs parlant d’un altre tipus d’edificis, però, ho has de poder estudiar bé.

Quin és el seu paper a la Fira?
Donar-nos a conèixer i explicar una mica el que estem fent a Girona amb les diferents fraccions, que estem en una situació bastant modèlica per a Catalunya.

Els comentaris de «no serveix de reciclar perquè després tot ho barregen» han fet molt de mal?
Sí, però la veritat és que hi ha un control molt estricte i les coses es fan ben fetes. A més, a nosaltres ens interessa reciclar perquè al final és el nostre negoci. Hi ha un full de seguiment molt acurat del que entra i el que surt d’una planta.

06-02-2017

“Hem d’aconseguir fer-ho fàcil al consumidor”

GBI, amb 3.000 treballadors i amb seu a Lloret de Mar, dona servei a municipis com ara Lloret, Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro, Calonge, Roses i Figueres. També a la Segarra, a la Ribera d’Ebre i a diferents consells comarcals. Què presenta a l’Espai Empresa?

Les tecnologies que utilitzem per a tot el tema de la recollida selectiva i les plantes que tenim en funcionament. La de Lloret i la de Pedret i Marzà, que es posarà en funcionament d’aquí a dos mesos.

Com veu el procés de recollida a les ciutats?
Cada vegada hi ha més conscienciació pel reciclatge. Lògicament no és el mateix la Segarra, on l’índex de recuperació és del 80%, amb una recollida porta a porta, que Lloret o Platja d’Aro, que són molt més turístiques.

Què és bàsic per a una bona recollida?
Que es pugui fer en origen, llavors determinar, com hem vist avui amb San Francisco, com s’utilitza el sistema; fan reciclatge, compostatge i rebuig i tenen plantes molt eficients a l’hora d’agafar el contenidor que té el material reciclat. El que hem d’aconseguir és fer-ho fàcil al consumidor.

Cal estar conscienciat?
Sí. Primer de tot s’ha de començar per les escoles, que això és una feina que ja es fa, les campanyes de televisió també han estat molt positives, i després que ens ho creguem tots i ho fem a casa. El sistema ja disposa de la tecnologia suficient perquè es pugui fer efectiu el reciclatge.

04-02-2017

GBI serveis present al Forum Internacional de gestió de residus municipals

22-12-2016

Presentació de la nova imatge corporativa del grup

Se presenta la nova imatge del grup Gbi Serveis que canvia completament els seus colors.

20-12-2016

GBI Serveis els desitja unes bones festes!

17-12-2016

L’empresa municipal Fisersa de Figueres celebra 30 anys

L’empresa plurimunicipal Fisersa de Figueres va celebrar ahir el seu 30è aniversari amb un acte a la seu de l’entitat, on es van distingir els treballadors amb més de 25 anys de dedicació i es van lliurar els premis d’un concurs de fotografia.

Fisersa va néixer el març de 1986 com l’empresa pública de l’Ajuntament de Figueres, Figueres de serveis SA. El seu objecte fundacional va ser, en un primer moment, la gestió integral del cicle de l’aigua a Figueres: és a dir la captació, distribució i retorn de l’aigua a la natura; i el manteniment de l’enllumenat públic de la ciutat. Poc temps després, el febrer de 1987, s’hi van afegir tasques com la construcció, gestió o explotació d’aparcaments públics o la neteja d’equipaments públics.

20-11-2016

Balanç positiu de l’actuació de la brigada durant l’estiu

El servei de la brigada es va reforçar entre el 15 de juny i el 15 de setembre per fer front a l’increment d’usuaris a les platges de Caldes d’Estrac.

En primer lloc es va modificar el sistema de col·lecta, augmentant els dies de recollida dels residus que es destinen al reciclatge.

D’altra banda també es va modificar el recorregut habitual, fent un itinerari especial
per atendre les necessitats de les guinguetes.

Aquests canvis efectuats des de la Regidoria de Via Pública i Serveis Urbans
han garantit una recollida òptima de la brossa, mantenint la qualitat de la via
urbana així com de les instal·lacions d’oci públiques.

28-09-2016

Platja d’Aro reforça la neteja viària amb 164.422 euros

S’actua en la recollida de paper, a la zona del passeig marítim i als contenidors soterrats de la plaça d’Europa

Joan Trillas – castell-platja d’aro
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro aposta per reforçar la neteja viària amb una ampliació amb un cost anual de 164.422 euros, que s’afegeix al general de l’adjudicació, del qual queden dos anys. L’objectiu és que les millores s’incorporin a les condicions de la nova plica quan aquesta surti a concurs. De fet, aquesta proposta el que fa és ampliar dos anys el servei de la contracta actual de recollida i neteja d’acord amb les necessitats per a una millor gestió del servei al municipi donant solucions a problemàtiques actuals.

El passeig marítim
Un dels punts on es vol actuar és al passeig marítim, on els establiments utilitzen els punts de recollida de residus d’ús domiciliari per abocar-hi la seva brossa. Cada establiment disposa de bujols diferenciats segons els residus i sovint els deixen al costat dels contenidors fora d’hores i també sovint no els recullen després que hagi passat el camió de recollida, la qual cosa provoca saturacions. Per això es proposa un sistema de recollida porta a porta en què a cada establiment se li assignaria un punt de recollida. Un equip elèctric amb remolc que portaria contenidors aniria a cada punt de recollida des d’on es distribuirien contenidors de diferents fraccions a cada comerç i s’emportarien els plens. Els bujols buits, que s’entregaran cada dia nets, se situaran en sis punts de recollida. La recollida comercial del cartró actualment es fa porta a porta. Els comerços deixen el cartró davant del seu establiment i es passa a recollir amb un camió compactador. El problema que hi ha ara és que no tots els comerços pleguen o lliguen el cartró, i els dies que fa vent queda escampat per la via pública. Un altre reforç important serà el que es farà als contenidors soterrats situats a la plaça d’Europa, que s’han convertit en un punt conflictiu perquè a tothora s’hi aboquen deixalles, dins i fora del recinte, cosa que dóna una imatge negativa de l’indret, un dels punts de més pas de vianants del municipi. Per això es proposa reforçar el servei de neteja durant la temporada baixa, atès que el servei de l’estiu ja cobreix les necessitats, a més de la millora dels contenidors soterrats per poder disminuir aquests punts negres.

27-09-2016

El nou centre de residus, a punt d’acabar

L’equipament ja té l’estructura feta i la maquinària que tractarà els elements també està pràcticament enllestida.

L´estructura del nou equipament, que es va començar a construir l´estiu de l´any passat Diari de Girona.

Les obres del nou Centre de Tractament de Residus de la comarca (CTR) ja estan molt avançades. En aquests moments, l’equipament ja compta amb l’estructura i els paviments i la maquinària que ha de tractar les deixalles estran pràcticament acabades. La infraestructura ocupa més de 18.000 m2 que han de servir per gestionar les escombraries de fracció resta i orgànica i està situada a tocar de l’abocador de Pedret i Marzà. Tot i que la previsió és que es treballs acabin a finals d’any, les instal·lacions no podran estar operatives fins al juny de l’any que ve perquè s’han de sotmetre a un període de proves. El projecte es va iniciar l’any 2008 però el context de crisi va obligar a replantejar-lo. Al 2014 es va aprovar redimensionat. Els treballs estan finançats per l’Agència de Residus de Catalunya i, segons van explicar a l’inici dels treballs, el centre el gestionarà el Consell Comarcal.

La nova planta de fracció resta, que es va començar a construir ?l’any passat, tractarà 60.000 tones anuals mitjançant un sistema mecànic i biològic que permetrà separar materials valoritzables. Això, però, no evitarà que s’hagin de seguir separant les escombraries a casa prèviament, com s’ha fet fins ara, en paper i cartró, envasos lleugers i envasos de vidre. A més, durant el 2017, apareixerà un nou contenidor marró a la bateria de contenidors actuals, on s’hauran de dipositar les restes orgàniques. Aquestes restes seran tractades a la planta de fracció orgànica, que podrà gestionar fins a 10.000 tones l’any, permetent la seva recuperació en forma de compost.

El centre també inclourà una nova deixalleria que farà de centre de gestió i coordinació de les 26 deixalleries de la comarca, una planta de desballestament de residus voluminoos i el centre administratiu i d’educació ambiental, que formen part del projecte tècnic que està previst aprovar el proper mes de novembre i que es construirà al llarg de l’any vinent.

D’altra banda, s’ha previst incloure-hi un circuit de visites. Entre altres, els escolars de la comarca podran visitar les instal·lacions veient totes les parts del procés de tractament de les deixalles i prenent consciència de l’impacte que generen els residus.

El president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, insisteix que «aquest equipament és el projecte estrella de l’actual mandat. Amb un pressupost de més de 31 milions d’euros ens permetrà posar-nos en el primer nivell en el tractament dels residus a Catalunya i situar-nos com una de les comarques més avançades en aquest àmbit».

La primera pedra del nou edifici es va posar el juliol de l’any passat però el projecte partia del que es va començar tramitar i adjudicar el 2009, en plena crisi, per uns 52 milions d’euros. La seva construcció, però, mai es va iniciar i fa dos anys el Consell va aprovar modificar el projecte per «adaptar-lo a la nova situació» però preveient que pogués assumir més ampliacions en un futur si fos necessari.

25-07-2015

Arrenquen les obres del Centre de tractament de residus de Pedret i Marzà

El 25 de juliol el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va posar la primera pedra, del Centre de tractament de residus de l’Alt Empordà situat a Pedret i Marzà.

La planta, amb capacitat de tractament de 60.000 tones de fracció resta cada any  i 10.000 tones anuals de fracció orgànica, donarà servei a tota la comarca.
Les obres, amb un pressupost de 24 milions d’euros, comencen ara i està previst que finalitzin a finals de 2016.

La planta entraria en servei a començaments del 2017.

GBI Serveis construeix el centre als terrenys annexes al dipòsit controlat de residus municipals de Pedret i Marzà.

12-02-2015

Estalvis en la neteja amb un vehicle elèctric

L’empresa mixta  Figueres Ecoserveis, SA està fent una prova pilot amb un vehicle elèctric de petites dimensions, adquirit a través d’un contracte d’arrendament financer a finals de l’any passat.

Durant el darrer trimestre de 2014 en què es va posar en funcionament es va aconseguir un estalvi en benzina d’uns 60 litres (20 litres al mes) i una reducció aproximada d’emissions de CO2 a l’atmosfera de 100 kg.

D’altra banda, també s’estan incorporant bufadores elèctriques per a la neteja viària per substituir les de benzina.

31-01-2015

Al 2014 la recollida de brossa i la neteja milloren molt l´aspecte dels carrers i platges de Caldes d’Estrac

La recollida selectiva ja arriba al 44%

Segons les darreres dades que facilita l’Àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament, durant el 2014 Caldes ha aconseguit disminuir la generació de material residual en un 19% en relació l’any anterior, incrementant significativament el percentatge de recollida selectiva que és el que genera menys despesa per l’Ajuntament. En concret, s’ha arribat al 44% (comptabilitzant els residus dipositats als contenidors de la via pública).

Seguint l’evolució de la recollida selectiva, cal destacar que abans del 2012, any en que es va implantar el nou sistema, el percentatge no passava del 12 %,  fet que ocasionava una major despesa municipal ja que volia dir que tota la resta de la recollida anava a parar a la Planta de Tractament de Residus Urbans de Cabrera, amb el conseqüent cost econòmic que això representa.

Un altre dels elements a tenir en compte a l’hora de fer valoracions va ser la detecció al 2009 del presumpte frau en el tonatge que durant anys es va practicar per part de l’empresa Marenostrum, concessionària del servei des de 1994 (aquell any es va passar d’un total de 2.275 tones del 2008 a les 1.503 del 2009.

Gràcies al nou model, implantant el 2013, ja es va fer palesa una diferència important, quan en pocs mesos i després d’una forta campanya de promoció i d’explicació entre la ciutadania, es va aconseguir arribar al 31%.

Analitzant les dades en global, i en proporció als habitants que viuen a Caldes, mentre que a l’any 2000 una persona generava 2’47kg de residus al dia, aquest 2014 es calcula que una persona genera només 1,3kg de residus al dia.

Desglossant les xifres de la recollida selectiva en fraccions, es pot observar que durant el 2014 s’ha millorat en la recollida selectiva de totes les fraccions a excepció del paper i el cartró (degut als robatoris que s’han realitzat d’aquest material a causa de la crisis).

Analitzant les dades en global, i en proporció als habitants que viuen a Caldes, mentre que a l’any 2000 una persona generava 2’47kg de residus al dia, aquest 2014 es calcula que una persona genera només 1,3kg de residus al dia.

Desglossant les xifres de la recollida selectiva en fraccions, es pot observar que durant el 2014 s’ha millorat en la recollida selectiva de totes les fraccions a excepció del paper i el cartró (degut als robatoris que s’han realitzat d’aquest material a causa de la crisis).

30-12-2012

Donació al Banc d’Aliments

L’empresa GBI Serveis SAU ha participat al Gran Recapte amb una donació pròpia en productes deficitaris en el nostre magatzem com són conserves de peix, tomàquet triturat, sucre i ous, que suposen aproximadament l’equivalent a més 1000 àpats per a persones necessitades.