Presentació

Som un equip experimentat i multidisciplinar, compromès, i que compartim un esperit col·laboratiu, de diagnosi, d’assessorament i d’atenció personalitzada.

El nostre esperit d’equip amb els nostres clients ens permet avaluar les seves necessitats, així com proposar, executar i mantenir un servei orientat a l’excel·lència. Escoltem i assessorem els nostres clients amb la finalitat d’aconseguir ciutats més confortables per viure. Perquè en puguin gaudir millor els seus habitants, els seus veïns i la seva gent.

Equip humà

El nostre equip humà és la garantia d’experiència, professionalitat i qualitat que ens avala i ens fa créixer. Amb aquesta voluntat de col·laboració i treball en equip som un col·lectiu de persones implicades i compromeses amb el nostre projecte per tal de satisfer qualsevol necessitat dels nostres clients.

La nostra força radica en:

  • La nostra professionalitat i capacitat d’assessorament per a trobar la millor solució adequada i personalitzada.
  • La nostra resposta immediata, eficaç i eficient a qualsevol necessitat que tinguin municipis, institucions, empreses i ciutadans.

Compromís amb la societat

Des de GBI SERVEIS tenim molt present com a empresa la necessitat de la responsabilitat social corporativa, per això mateix contribuïm amb la nostra feina amb l’entorn a reforçar el nostre compromís amb la societat que ens envolta i amb les entitats que treballen per la millora en la qualitat de vida de la ciutadania. La recerca de l’excel·lència en el servei que oferim a empreses i municipis és el segell que ens avala.

Experiència

Amb l’experiència i el coneixement en l’àmbit del disseny, la construcció i manteniment d’espais públics així com el reconeixement en la gestió integral de residus municipals i industrials de tots aquests anys d’experiència hem assolit la confiança d’empreses, indústries i municipis i estem preparats per afrontar qualsevol repte del present i del futur donant resposta a qualsevol necessitat.

Política d’empresa

La Qualitat del nostre servei es basa en respondre les necessitats de clients i usuaris.

Tothom ha de ser conscient de la sensibilitat ambiental i energètica del nostre servei i del compliment dels requeriments.

Les persones són l’actiu més valuós de l’organització per això la seva seguretat és primordial.

Les operacions de GBI Serveis s’efectuen en un entorn social i ambiental del qual la preservació i minimització d’impacte són fonamentals.

La gestió energètica implementada al grup GBI Serveis estableix el codi de comportament i adopta les accions necessàries de les activitats que permeten el compliment dels objectius de millora en els ratis de consum energètic.

Tot això solament es pot assolir millorant contínuament.