skip to Main Content

Presentació

Som un equip experimentat i multidisciplinar, compromès, i que compartim un esperit col·laboratiu, de diagnosi, d’assessorament i d’atenció personalitzada.

El nostre esperit d’equip amb els nostres clients ens permet avaluar les seves necessitats, així com proposar, executar i mantenir un servei orientat a l’excel·lència. Escoltem i assessorem els nostres clients amb la finalitat d’aconseguir ciutats més confortables per viure. Perquè en puguin gaudir millor els seus habitants, els seus veïns i la seva gent.

EQUIP HUMÀ

El nostre equip humà és la garantia d’experiència, professionalitat i qualitat que ens avala i ens fa créixer. Amb aquesta voluntat de col·laboració i treball en equip som un col·lectiu de persones implicades i compromeses amb el nostre projecte per tal de satisfer qualsevol necessitat dels nostres clients.

La nostra força radica en:

 • La nostra professionalitat i capacitat d’assessorament per a trobar la millor solució adequada i personalitzada.
 • La nostra resposta immediata, eficaç i eficient a qualsevol necessitat que tinguin municipis, institucions, empreses i ciutadans.

COMPROMÍS AMB LA SOCIETAT

Des de GBI SERVEIS tenim molt present com a empresa la necessitat de la responsabilitat social corporativa, per això mateix contribuïm amb la nostra feina amb l’entorn a reforçar el nostre compromís amb la societat que ens envolta i amb les entitats que treballen per la millora en la qualitat de vida de la ciutadania. La recerca de l’excel·lència en el servei que oferim a empreses i municipis és el segell que ens avala.

EXPERIÈNCIA

Amb l’experiència i el coneixement en l’àmbit del disseny, la construcció i manteniment d’espais públics així com el reconeixement en la gestió integral de residus municipals i industrials de tots aquests anys d’experiència hem assolit la confiança d’empreses, indústries i municipis i estem preparats per afrontar qualsevol repte del present i del futur donant resposta a qualsevol necessitat.

POLÍTICA D’EMPRESA

GBI SERVEIS, SAU, empresa pertanyent al GRUP GBI, desplega la seva activitat en el camp de la gestió dels residus, que abasta les següents activitats:

Planificació, Execució, Gestió i Administració dels Serveis Integrals de Recollida de RSU, de Recollida Selectiva, de Dipòsits Controlats, de Deixalleries, de Neteja Viària, de Neteja de Platges, de Neteja Parcs Infantils, de Manteniment d’Equipaments Urbans i Gestió de Residus. 

De Centres de Tractament de Residus, de Triatge de Fraccions Valoritzables, de Planta de Bioestabilització de Matèria Orgànica, de Tractament de Residus Vegetals i Residus Voluminosos i de Planta de Transferència de Residus.

L’activitat i els serveis prestats per GBI SERVEIS, SAU s’emmarquen dintre d’uns escenaris municipals per tant tenen una incidència en l’entorn urbà. Per això GBI SERVEIS, SAU treballa per donar resposta a les expectatives de les parts interessades (clients, usuaris/es, societat, l’administració, …). GBI SERVEIS, SAU procura establir relacions de confiança i col·laboració amb les parts interessades per tal de garantir l’eficiència dels serveis, la implicació responsable de tots els agents i la rendibilitat dels recursos que s’hi destinen.

Per tal d’aconseguir aquestes fites, GBI SERVEIS, SAU assoleix el compromís següent:

 1. Es compromet a establir la present política com a marc de referència per determinar els objectius i les fites del Sistema de Gestió Integrat (SGI) de la Qualitat, la Seguretat i la Salut en el Treball, Ambiental i de Gestió de l’Energia d’acord a les normes ISO 9001, ISO-45001, ISO 14001 i ISO 50001.
 1. Procura comprometre’s a analitzar les necessitats de la seva clientela per destinar-hi els recursos més adequats i eficients per atendre-les a fi i efecte de complir fidelment els compromisos adquirits i d’implantar oportunitats de millora dirigides a les seves expectatives.
 1. Es compromet a respectar i complir els requisits legals aplicables i altres requisits que siguin subscrits.
 1. Considera la qualitat del servei com a signe distintiu de l’empresa.
 1. Es compromet a la Millora Continua del Sistema de Gestió Integrat fonamentant-se en els següents eixos:
 • La formació i el reciclatge continu de tot el personal.
 • La implicació de tots el personal de l’organització en la consecució dels objectius i en la comunicació dels riscos i les oportunitats de millora.
 • El control i seguiment dels recursos i de les organitzacions que es subcontracten.
 • El compliment dels requisits dels clients establerts en les exigències contractuals.
 • El seguiment i anàlisi de les incidències i no conformitats del SGI per detectar els punts febles i les oportunitats de millora.
 • La disponibilitat de la informació i els recursos necessaris per assolir els objectius i les fites del Sistema de Gestió Integrat (SGI).
 1. Considera la protecció del medi ambient com una responsabilitat i un compromís. Per això el conjunt de les activitats, productes i serveis de l’organització es duen a terme seguint la norma ISO 14001 i GBI SERVEIS, SAU es compromet a prevenir la contaminació mediambiental i a valorar el cicle de vida dels seus productes i serveis.
 1. Pren compromís i consciència de la sensibilitat ambiental i energètica del nostre servei, del compliment dels requeriments i de prioritzar les activitats de disseny, l’adquisició i la utilització de productes o serveis energèticament eficients per millorar l’acompliment energètic i ambiental.
 1. Reconeix el compromís en que ha de proporcionar unes condiciones de treball segures i saludables per tal de prevenir les lesions, evitar incidents, accidents i malalties professionals, motiu pel qual dur a terme un esforç constant de millora, mantenint les seves instal·lacions, actualitzant els mitjans tècnics per al desenvolupament de la feina diària, incorporant les noves tecnologies i invertint en les eines i mitjans necessaris.
 1. Es compromet en Integrar la gestió de la Seguretat i la Salut en el Treball amb fomentant la Formació, la Consulta, la Participació i la Informació al personal per tal d’eliminar perills i reduir riscos en matèria de Seguretat i Salut en el Treball.
 1. Fa partícips a les persones i empreses externes (proveïdors, subcontractistes, …) de les Polítiques de Gestió de la Qualitat, Ambiental, de la Seguretat i la Salut en el Treball i de l’Energia, exigint-los-en el compromís i compliment en els mateixos termes que als serveis propis.

D’altra banda, la direcció de l’empresa GBI Serveis, SAU té el compromís de promoure la igualtat de tracte i d’oportunitats entre les dones i els homes i considera aquesta igualtat de tracte i oportunitats un principi bàsic de les relacions laborals a l’empresa.

Aquesta Política de Gestió Integrada recolza la seva Direcció Estratègica, es comunicada a tot el personal dins de la organització i està disponible a les parts interessades que sigui apropiades.

A Lloret de Mar el 26 de gener de 2022.

Aprovat per l’Alta Direcció del SGI

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca