skip to Main Content

Presentació

Som un equip experimentat i multidisciplinar, compromès, i que compartim un esperit col·laboratiu, de diagnosi, d’assessorament i d’atenció personalitzada.

El nostre esperit d’equip amb els nostres clients ens permet avaluar les seves necessitats, així com proposar, executar i mantenir un servei orientat a l’excel·lència. Escoltem i assessorem els nostres clients amb la finalitat d’aconseguir ciutats més confortables per viure. Perquè en puguin gaudir millor els seus habitants, els seus veïns i la seva gent.

EQUIP HUMÀ

El nostre equip humà és la garantia d’experiència, professionalitat i qualitat que ens avala i ens fa créixer. Amb aquesta voluntat de col·laboració i treball en equip som un col·lectiu de persones implicades i compromeses amb el nostre projecte per tal de satisfer qualsevol necessitat dels nostres clients.

La nostra força radica en:

  • La nostra professionalitat i capacitat d’assessorament per a trobar la millor solució adequada i personalitzada.
  • La nostra resposta immediata, eficaç i eficient a qualsevol necessitat que tinguin municipis, institucions, empreses i ciutadans.

COMPROMÍS AMB LA SOCIETAT

Des de GBI SERVEIS tenim molt present com a empresa la necessitat de la responsabilitat social corporativa, per això mateix contribuïm amb la nostra feina amb l’entorn a reforçar el nostre compromís amb la societat que ens envolta i amb les entitats que treballen per la millora en la qualitat de vida de la ciutadania. La recerca de l’excel·lència en el servei que oferim a empreses i municipis és el segell que ens avala.

EXPERIÈNCIA

Amb l’experiència i el coneixement en l’àmbit del disseny, la construcció i manteniment d’espais públics així com el reconeixement en la gestió integral de residus municipals i industrials de tots aquests anys d’experiència hem assolit la confiança d’empreses, indústries i municipis i estem preparats per afrontar qualsevol repte del present i del futur donant resposta a qualsevol necessitat.

POLÍTICA D’EMPRESA

La Qualitat del nostre servei es basa en respondre les necessitats de clients i usuaris.

Tothom ha de ser conscient de la sensibilitat ambiental i energètica del nostre servei i del compliment dels requeriments.

Les persones són l’actiu més valuós de l’organització per això la seva seguretat és primordial.

Les operacions de GBI Serveis s’efectuen en un entorn social i ambiental del qual la preservació i minimització d’impacte són fonamentals.

La gestió energètica implementada al grup GBI Serveis estableix el codi de comportament i adopta les accions necessàries de les activitats que permeten el compliment dels objectius de millora en els ratis de consum energètic.

Tot això solament es pot assolir millorant contínuament.

Back To Top