skip to Main Content

Presentació

Som un equip experimentat i multidisciplinar, compromès, i que compartim un esperit col·laboratiu, de diagnosi, d’assessorament i d’atenció personalitzada.

El nostre esperit d’equip amb els nostres clients ens permet avaluar les seves necessitats, així com proposar, executar i mantenir un servei orientat a l’excel·lència. Escoltem i assessorem els nostres clients amb la finalitat d’aconseguir ciutats més confortables per viure. Perquè en puguin gaudir millor els seus habitants, els seus veïns i la seva gent.

EQUIP HUMÀ

El nostre equip humà és la garantia d’experiència, professionalitat i qualitat que ens avala i ens fa créixer. Amb aquesta voluntat de col·laboració i treball en equip som un col·lectiu de persones implicades i compromeses amb el nostre projecte per tal de satisfer qualsevol necessitat dels nostres clients.

La nostra força radica en:

 • La nostra professionalitat i capacitat d’assessorament per a trobar la millor solució adequada i personalitzada.
 • La nostra resposta immediata, eficaç i eficient a qualsevol necessitat que tinguin municipis, institucions, empreses i ciutadans.

COMPROMÍS AMB LA SOCIETAT

Des de GBI SERVEIS tenim molt present com a empresa la necessitat de la responsabilitat social corporativa, per això mateix contribuïm amb la nostra feina amb l’entorn a reforçar el nostre compromís amb la societat que ens envolta i amb les entitats que treballen per la millora en la qualitat de vida de la ciutadania. La recerca de l’excel·lència en el servei que oferim a empreses i municipis és el segell que ens avala.

EXPERIÈNCIA

Amb l’experiència i el coneixement en l’àmbit del disseny, la construcció i manteniment d’espais públics així com el reconeixement en la gestió integral de residus municipals i industrials de tots aquests anys d’experiència hem assolit la confiança d’empreses, indústries i municipis i estem preparats per afrontar qualsevol repte del present i del futur donant resposta a qualsevol necessitat.

POLÍTICA D’EMPRESA

GBI SERVEIS, SAU, empresa pertanyent al GRUP GBI, desplega la seva activitat en el camp de la gestió dels residus, que abasta les següents activitats:

Planificació, Execució, Administració dels Serveis Integrals de Recollida de RSU, Recollida Selectiva, Gestió dels Dipòsits Controlats, Punts Nets, Neteja Viària, Neteja de Platges, de Parcs Infantils, Manteniment d’Equipaments Urbans Municipals i Gestió de Residus.

 Centres de Tractament de Residus, Triatge de Fraccions Valoritzables, Planta de Bioestabilització de Matèria Orgànica, Tractament de Residus Vegetals i Voluminosos i Planta de Transferència de Residus.

L’activitat i els serveis prestats per GBI SERVEIS, SAU s’emmarquen dintre d’uns escenaris municipals per tant tenen una incidència en l’entorn urbà. Per això GBI SERVEIS, SAU treballa per donar resposta a les expectatives de les parts interessades (clients, usuaris, societat, l’administració, …). GBI SERVEIS, SAU procura establir relacions de confiança i col·laboració amb les parts interessades per tal de garantir l’eficiència dels serveis, la implicació responsable de tots els agents i la rendibilitat dels recursos que s’hi destinen.

Per tal d’aconseguir aquestes fites, GBI SERVEIS, SAU:

 1. Ha establert la present política com a marc de referència per determinar els objectius i les fites del Sistema de Gestió Integrat (SGI) de la Qualitat, la Seguretat i la Salut en el Treball, Ambiental i de Gestió de l’Energia d’acord a les normes ISO 9001, ISO-45001, ISO 14001 i ISO 50001.
 1. Procura analitzar les necessitats dels seus clients per destinar-hi els recursos més adequats i eficients per atendre-les a fi i efecte de complir fidelment els compromisos adquirits i d’implantar oportunitats de millora dirigides a les seves expectatives.
 1. Respecte i compleix els requisits legals aplicables i altres requisits que siguin subscrits.
 1. Considera la qualitat del servei com a signe distintiu de l’empresa.
 1. Es compromet a la Millor Continua del Sistema de Gestió Integrat fonamentant-se en els següents eixos:
 • La formació i el reciclatge continu de tot el personal.
 • La implicació de tots el personal de l’organització en la consecució dels objectius i en la comunicació dels riscos i les oportunitats de millora.
 • El control i seguiment dels recursos i de les organitzacions que es subcontracten.
 • El compliment dels requisits dels clients establerts en les exigències contractuals.
 • El seguiment i anàlisi de les incidències i no conformitats del SGI per detectar els punts febles i les oportunitats de millora.
 • La disponibilitat de la informació i els recursos necessaris per assolir els objectius i les fites del Sistema de Gestió Integrat (SGI).
 1. Considera la protecció del medi ambient com una responsabilitat. Per això el conjunt de les activitats, productes i serveis de l’organització es duen a terme seguint la norma ISO 14001 i GBI SERVEIS, SAU es compromet a prevenir la contaminació mediambiental i a valorar el cicle de vida dels seus productes i serveis.
 1. Pren consciència de la sensibilitat ambiental i energètica del nostre servei, del compliment dels requeriments i de prioritzar les activitats de disseny, l’adquisició i la utilització de productes o serveis energèticament eficients per millorar l’acompliment energètic i ambiental.
 1. Reconeix que ha de proporcionar unes condiciones de treball segures i saludables per tal de prevenir les lesions, evitar incidents, accidents i malalties professionals, motiu pel qual dur a terme un esforç constant de millora, mantenint les seves instal·lacions, actualitzant els mitjans tècnics per al desenvolupament de la feina diària, incorporant les noves tecnologies i invertint en les eines i mitjans necessaris.
 1. Integra la gestió de la Seguretat i la Salut en el Treball amb fomentant la Formació, la Consulta, la Participació i la Informació al personal per tal d’eliminar perills i reduir riscos en matèria de Seguretat i Salut en el Treball.
 1. Fa partícips els col·laboradors externs (proveïdors, subcontractistes, …) de les Polítiques de Gestió de la Qualitat, Ambiental, de la Seguretat i la Salut en el Treball i de l’Energia, exigint-los-en el compliment en els mateixos termes que als serveis propis.

Aquesta Política de Gestió Integrada recolza la seva Direcció Estratègica, es comunicada a tot el personal dins de la organització i està disponible a les parts interessades que sigui apropiades.

A Lloret de Mar el 26 d’octubre de 2020

Aprovat per l’Alta Direcció del SGI

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca