skip to Main Content

Serveis per a municipis

GBI PAPREC coneix i analitza les necessitats dels municipis donant-los respostes de manera eficient i eficaç, aconseguint un òptim grau de satisfacció ciutadana.

Disposem del millor personal tècnic i la millor tecnologia que asseguren la qualitat en la recollida de residus i el seu corresponent tractament, la neteja viària, la neteja de les platges així com el manteniment de l’enllumenat públic i de les zones verdes de qualsevol municipi. Donem una resposta integral a qualsevol necessitat municipal amb:

  • Rutes de recollida de residus: planificació i control.
  • Infraestructura i mitjans innovadors.
  • Personal especialitzat.
  • Control pressupostari de qualsevol acció.

RECOLLIDA DE RESIDUS

Buidatge de contenidors urbans amb vehicles especialitzats i personal de neteja. Treballem per a donar solucions al augment de residus industrials i domèstics generats pel desenvolupament i constant creixement econòmic de la nostra societat.

RECOLLIDA SELECTIVA

Buidatge de contenidors de matèria orgànica, paper, cartró, envasos, vidre… Som líders en la recollida selectiva porta a porta. Utilitzem la maquinaria més moderna i especialitzada segons el volum i les característiques del residus, utilitzant l’equip més adient en cada cas ( contenidors, compactadors…) Tenim especial cura dels residus que contenen material contaminant o perillós.

NETEJA VIÀRIA

Manteniment i neteja manual i automàtica de carrers, papereres… Amb els millor avanços tecnològics busquem la manera d’optimitzar la neteja incorporant productes innovadors i la nostra experiència. Busquem, amb els costos més ajustats, la millor solució a qualsevol necessitat.

NETEJA DE PLATGES

Cribratge i neteja de la sorra amb aigua de mar i amb maquinària específica i serveis manuals de neteja de l’entorn. Disposem de vaixells recol·lectors per a la recollida de residus a l’aigua que fan que la nostra feina afavoreixi a superar els controls de qualitat i a assolir la bandera blava que certifica el bon estat de les platges. El bon estat de les platges és la garantia pel bon desenvolupament turístic dels nostres municipis.

TRACTAMENTS DE RESIDUS

Som experts en el disseny, la construcció i el manteniment de qualsevol instal·lació pel tractament de residus d’acord amb la normativa vigent. Portem la gestió integral dels abocadors fent la recollida d’escombraries i la descarrega. Utilitzem sistema d’abocadors tradicionals i premsatge de bales d’escombraries. Aconseguim el màxim rendiment dels residus promovent la seva utilització com energies alternatives: biogàs, lixiviats.

IL·LUMINACIÓ

Dissenyem els projectes d’il·luminació segons les característiques i necessitats de cada municipi i ens encarreguem de tota la gestió i el manteniment.

MOBILIARI URBÀ

Programem i projectem remodelacions i canvis en el mobiliari urbà i parcs infantils adequant-nos a les necessitats dels municipis i a totes les franges d’edat implicades. Utilitzem els millor material garantint el compliment de totes les normatives i ens encarreguem del seu manteniment.

PARCS I JARDINS

Coordinem la conservació i manteniment dels parcs i jardins dels municipis i dissenyem i projectem noves zones verdes que siguin d’interès.

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca