skip to Main Content

Empreses del grup

Som un equip experimentat i multidisciplinar, compromès, i que compartim un esperit col·laboratiu, de diagnosi, d’assessorament
i d’atenció personalitzada.

Des de l’excel·lència i la constant innovació tecnològica, les empreses de GBI SERVEIS donen resposta a qualsevol necessitat que tinguin municipis, institucions, empreses i indústries en la gestió integral de residus municipals i industrials i en el disseny, la construcció i manteniment d’espais públics.

GBI SERVEIS S.A.U.

GBI SERVEIS és una empresa dedicada a la gestió de residus, que planifica, gestiona i explota diferents serveis en centres de treball repartits per la geografia catalana. Les activitats productives abasten la gestió de dipòsits controlats, plantes de compostatge i centres de tractament de residus, concessions de serveis de recollida de RSU, recollida selectiva, de runes, neteja de platges, neteja viària i manteniment de parcs infantils, entre d’altres.

CATOR

Catalana de Tractaments d’Olis Residuals, S.A. (CATOR) és una empresa privada fortament compromesa amb el medi ambient, dedicada a la recollida i regeneració d’olis minerals usats. Com a empresa privada i de serveis, CATOR posa a disposició tant d’Administracions com de grups industrials, les millors solucions sostenibles per a la gestió dels olis usats, amb els estàndards més alts de qualitat i respecte mediambiental.

www.cator-sa.com

SIRCAT

Serveis Integrals de Residus de Catalunya S.L. (SIRCAT), és especialista en la gestió integral de residus (recollida, logística i tractament) que té com a objectiu global ajudar al desenvolupament sostenible dels sectors industrials i de serveis de Catalunya.

TELWESA

Tratamiento Efluentes Líquidos Wehrle S.A. (TELWESA), és una empresa que ofereix un Servei Integral per a la correcta operació de plantes de tractament d’aigües residuals urbanes, industrials i efluents d’alta càrrega.

www.telwesa.com

EDA

EDA Instalaciones y Energia S.L., empresa que ofereix serveis i solucions integrals en les àrees d’edificació, industrial, eficiència energètica i manteniment.

www.edaie.com

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca