skip to Main Content
Grup GBI Serveis Al Patronat

Grup GBI serveis al patronat

El grup GBI Serveis s’incorpora dins el Patronat Politècnica de Girona.

Iniciem l’any amb bones notícies ja que incorporem dins el Patronat un grup empresarial important com és GBI Serveis SAU. GBI Serveis desplega la seva activitat en el camp de la gestió dels residus, que abasta la planificació, execució i explotació d’instal·lacions de tractament, reciclatge i dipòsit i la recollida domiciliària de les diverses fraccions que composen els residus municipals. Així mateix es dedica a la neteja viària, al disseny, implantació, manteniment i neteja de parcs infantils i a la prestació i gestió d’una àmplia gamma de serveis municipals.

Els serveis prestats tenen una incidència directa en els ciutadans i en l’entorn urbà, per això GBI Serveis, SAU treballa per donar resposta a les expectatives dels seus clients i dels usuaris i procura establir-hi relacions de confiança i col·laboració mútues per tal de garantir la qualitat i l’eficiència dels serveis, la implicació responsable de tots els agents i la rendibilitat dels recursos que s’hi destinen.

Dins el grup, podem trobar les següents empreses:
Cator — Catalana de tractaments d’olis residuals
Sircat — Serveis integrals de residus de Catalunya
Telwesa — Tratamientos Efluentes Líquidos Wehrle
EDA — Instalaciones y energia

http://www.patronateps.udg.edu

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca