skip to Main Content

Garbell rotatiu de doble classificació

Segon mecanisme rotatori de separació de residus de dimensions més reduïdes.

Els residus de mida inferior a 400×400 mm s’introdueixen en un segon cilindre rotatiu format per una malla amb forats de diferents mides. D’aquesta manera es podran classificar els residus en diverses fraccions segons el seu volum. Els primers forats, circulars, tenen una obertura de 80 mm. Serveixen per destriar la fracció que conté una alta càrrega de material orgànic en relació al material inert. Consisteix en material inert aquell que, una vegada es disposa a un abocador, no experimenta cap transformació física, química o biològica significativa.

Pels segons forats, formats per quadrats de 350×350 mm, hi cauen principalment materials recuperables. Aquests materials, passaran a ser triats a una cabina de d’inspecció.

Els materials més grans, que travessaran el cilindre, es consideren rebuig i seran majoritàriament film, tèxtils i fustes. Tots aquests materials es compactaran a les premses per fer-ne bales de mida quadrada regular per facilitar el seu apilament. Aquestes bales s’emmagatzemaran en un espai exterior cobert, annex a la nau de pretractament i posteriorment seran enviades al dipòsit controlat.

La fracció orgànica, de mida inferior a 80 mm, serà pretractada abans de ser enviada al procés d’estabilització.

Aquest garbell també està equipat amb punxes que permeten obrir les bosses que arriben tancades.

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca