skip to Main Content

Ultrafiltració i osmosi inversa

Procés de separació dels fangs existents per tal d’obtenir aigua depurada.

Durant aquest procés, els fangs passen per l’ultrafiltració un procés que separa els fangs del permeat a partir de velocitat. Els fangs retornen a la biologia i el permeat continua el seu camí per ser tractat.

A partir d’aquí, el permeat es derivarà cap a osmosi inversa o cap al carbó actiu, depenent de les analítiques.

En el procés de l’osmosi l’aigua, amb l’aplicació de pressió, travessa unes bobines de membranes semipermeables que permeten el seu pas, però no el d’altres partícules, com sals i altres contaminants.

El carbó actiu és un material molt porós, fet que li atorga un gran poder d’absorció. Quan l’aigua travessa aquests filtres, les partícules contaminants que pugui arrossegar hi quedaran retingudes.

Una bassa recull l’aigua ja depurada, que lliure de contaminants, és òptima pel reg del material bioestablitzat en tractament a dins les naus o, en cas que n’hi hagi més aigua de la necessària, s’abocarà a la llera, actuació de la que es disposa d’autorització.

Back To Top

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Per ampliar informació, pot consultar la nostra Política de cookies* Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca